Natečaj: Drugačni svetovi - Mlada sodobna fotografija
Kozmetika | e-referat | e-učilnica | Slo | Hr | Eng
17
Sep 15

 
Photon – Center za sodobno fotografijo razpisuje natečaj za mlade in neuveljavljene ustvarjalce na področju sodobne fotografije.

'Mlada sodobna fotografija' je iniciativa, ki ob pomoči sodelujočih strokovnjakov spodbuja, vrednoti in predstavlja dogajanje med mladimi, (še) neuveljavljenimi in prihajajočimi generacijami ustvarjalcev, ki delujejo na področju sodobne avtorske fotografije.

K sodelovanju so vabljeni vsi zainteresirani avtorji in avtorice, ki izpolnjujejo pogoje natečaja za sodelovanje na skupinski razstavi. O izboru avtorjev in del bo odločala neodvisna mednarodna komisija: Miha Colner (Photon – Center za sodobno fotografijo, Ljubljana), Susanne Gamauf (Fotogalerie Wien) in Gabriella Uhl (neodvisna kuratorka, Budimpešta).

Natečaj nima predpisane teme. Photon sprejema dela, ki sodijo v široko paleto fotografskih in s fotografijo povezanih praks (fotografija, foto-montaža, foto-kolaž, foto-instalacija, apropriacija najdenih fotografij, itd.). Več o natečaju si lahko preberete na spletni strani Photona

Vabljeni k sodelovanju.

photon logo

 

 

Za zagotavljanje popolne uporabniške izkušnje uporabljamo tehnologijo piškotkov. Z uporabo spletne strani se z njihovo uporabo strinjate. Podrobne informacije.