Informativni dnevi 2017 - junij
Kozmetika | e-referat | e-učilnica | Slo | Hr | Eng
27
Feb 17

Fotografi pozor!

Oddelek za fotografijo VIST vabi vse perspektivne ter nadobudne fotografe k udeležbi na informativnih dnevih, ki bodo 15.6.2017 ob 17. uri in 7. ter 21.9.2017 ob 17. uri na Oddelku za fotografijo VIST, Vodnikova 126, Ljubljana.

Na informativnih dnevih bomo predstavili študij fotografije, vas popeljali po profesionalno opremljenih studiih in temnicah, lahko pa se boste spoznali z vrhunskimi fotografi in predavatelji ter s študenti, ki vam bodo na voljo za kakršnakoli vprašanja. Tisti, ki si želite o študiju izvedeti še kaj več, lahko tule izpolnite informativno prijavo.

Obiščite nas in začutite študij ter življenje našega Oddelka za fotografijo!

Se vidimo!

 MG 8441 croped resized

 

 

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 

Za zagotavljanje popolne uporabniške izkušnje uporabljamo tehnologijo piškotkov. Z uporabo spletne strani se z njihovo uporabo strinjate. Podrobne informacije.