Novi diplomi na Oddelku za fotografijo
Kozmetika | e-referat | e-učilnica | Slo | Hr | Eng
20
Nov 17
  1. V ponedeljek, 13. novembra 2017, smo na Oddelku za fotografijo VIST med diplomante fotografije sprejeli dva nova člana. Prva je diplomo z naslovom Komercialno-modna fotografija za znamko Kura Stil uspešno zagovarjala Melani Topalović. Bistvo njene diplome so reklamne kartice s fotografijami za blagovno znamko – plašče Kura Stil. S fotografijami in reklamnimi karticami je Melani prepričala tudi lastnike blagovne znamke, tako da z njo nadaljujejo sodelovanje. Čestitamo in želimo še mnogo uspehov!

    20171117-novi-diplomi-01Na fotografiji Matica Javornika : Nova diplomirana fotografinja z mentorico doc. dr. Petjo Grafenauer, delovnim mentorjem in člani komisije za zagovor.


  2. Drugi je z uspešnim zagovorom diplome v ponedeljek, 13. novembra 2017, postal diplomirani fotograf Jure Vilčnik. Diplomo je naslovil Zgodbografija – prikaz dela in izdelkov rezbarja ter z njo uvedel in utemeljil novi pojem »zgodbografija« s serijo odličnih fotografij, ki prikazujejo ustvarjalca, v tem primeru rezbarja, njegov postopek ustvarjanja ter izdelke, in sicer kot temelj za celovito promocijo na osnovi prikaza celotne »zgodbe« nastajanja izdelkov. Podrobneje bo »zgodbografija«, ki je lahko zgled drugim ustvarjalcem, predstavljena v eni od naslednjih številk revije Digitalna kamera. Čestitamo! Kar tako naprej!

20171117-novi-diplomi-02Na fotografiji Matica Javornika: Novi diplomirani fotograf Jure Vilčnik z mentorjem doc. Draganom Arriglerjem in komisijo za zagovor.

 

 

 

 

Za zagotavljanje popolne uporabniške izkušnje uporabljamo tehnologijo piškotkov. Z uporabo spletne strani se z njihovo uporabo strinjate. Podrobne informacije.