Predstavitev 2 knjig o fotografiji Dragana Arriglerja
Kozmetika | e-referat | e-učilnica | Slo | Hr | Eng
12
Oct 16

Priznani produktni fotograf doc. dr. Dragan Arrigler je v založbi Oddelka za fotografijo VIST izdal že drugi uporabni učbenik za fotografe vseh starosti in stopenj znanja.

Dragan Arrigler

STUDIJSKA REKLAMNA FOTOGRAFIJA

106 strani / okrog 100 barvnih fotografij/28,00 eur (18,00 eur za študente VIST)

Nova knjiga z naslovom STUDIJSKA REKLAMNA FOTOGRAFIJA je dragoceno čtivo za vse tiste, ki se s fotografijo ukvarjate profesionalno ali ljubiteljsko, na fakulteti VIST pa je ta knjiga obvezna literatura in učbenik za študente 2. in 3. letnika.

Studijska in reklamna fotografija prinaša znanje o tehnikah osvetljevanja v komercialni studijski fotografiji ter kup drugih trikov in nasvetov, kako izboljšati znanje fotografiranja. Govora je tudi o odnosih z naročniki in nenazadnje tudi tem, kako se izogniti težavam, ki stojijo na fotografovi poti. Knjiga je plod tridesetletne prakse cenjenega fotografa doc. dr. Dragana Arriglerja

Dragan Arrigler

MEHOVKA

50 strani / okrog 40 fotografij / 22,00 eur (16,00 eur za študente VIST)

Knjiga MEHOVKA doc. dr. Dragana Arriglerja je prav tako obvezno čtivo naših študentov v vseh letnikih. Ponuja osnovno znanje o fotografiji in je temelj za razumevanje modernih digitalnih fotografskih tehnik 21. stoletja.

a

Untitled

Obe publikaciji sta na voljo v referatu VIST, Oddelek za fotografijo, Vodnikova 126, 1000 Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax.: 01 283 17 01
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
url: www.vist.si

 

Za zagotavljanje popolne uporabniške izkušnje uporabljamo tehnologijo piškotkov. Z uporabo spletne strani se z njihovo uporabo strinjate. Podrobne informacije.